Jorgen Bakker

Jorgen Bakker (1970) is een Nederlandse vastgoedondernemer. Bakker heeft al meer dan twintig jaar ervaring met vastgoed. Hij startte in 2010 samen met George van der Vlugt het bedrijf CAP Living. CAP Living houdt zich al ruim vier jaar bezig met de ontwikkeling van Amsterdamse appartementen. In dit artikel leest u meer over de vastgoed carrière van Jorgen Bakker.

Passie en ambitie Jorgen Bakker

Jorgen BakkerJorgen Bakker is geboren op 15 februari 1970 te Vlaardingen. Bakker had al van jongs af aan de ambitie om succesvol te worden. Hij blonk uit als jeugddammer in Doesburg. Op tienjarige leeftijd werd hij zelfs uitverkoren om in het tweede team in te vallen. Met een razendsnelle damsessie van 70 zetten in slechts 45 minuten beëindigde hij de partij in remise. Als student had hij zijn carrière nog niet volledig uitgestippeld en dus koos hij voor een studie waarbij hij kennis zou opdoen die in het dagelijks leven altijd goed van pas konden komen: rechten. Tijdens zijn studie kruist Bakker het pad van het vastgoedondernemerschap. Het commerciële talent dat al op vroege leeftijd aanwezig was bij Bakker kon hij samen met de opgedane kennis van de studie rechten goed met elkaar combineren in het opzetten van een eigen bedrijf: CAP Living.

CAP Living

Samen met George van der Vlucht zet hij CAP Living op, een bedrijf dat zich richt op het verbouwen en renoveren van turn-key woningen in Amsterdam. CAP Living is de ontwikkelingstak van Reijckeroordt II BV, onderdeel van J. Bakker Holding BV. CAP Living en haar team richt zich op het renoveren van historische panden en hanteren hierbij kwaliteit, ambacht, comfort, en authenticiteit als criteria. Perfecte afwerking en luxe details zijn sprekende aspecten van alle projecten waar CAP Living zich mee bezig houdt. Inmiddels heeft CAP Living verschillende appartementen aan de Amsteldijk, Eemsstraat, Elandsgracht, Bloemgracht, Van Tuyl van Serooskerkerplein, Weteringstraat, Willemstraat en nog vele andere gerenoveerd en verkocht. Op de website van CAP Living is meer te lezen over de reeds gerenoveerde panden en bestaande projecten.

Capital Investments/Reijckeroordt BV

Jorgen Bakker zette samen met George van der Vlucht de holding Capital Group Amsterdam BV op. Capital Investments BV is hier een onderdeel van. Toen Bakker en Van der Vlucht een aantal jaar geleden verhuisden naar een nieuw pand hebben ze de naam Capital Investments BV veranderd in Reijckeroordt BV. Van der Vlucht en Bakker kozen voor de naam Reijckeroordt BV omdat deze naam boven de gevel van het nieuwe pand staat. Een aantal jaar na het veranderen van de naam, besluiten Bakker en Van der Vlucht ieder een eigen richting op te gaan. Bakker gaat verder met het bedrijf Reijckeroordt II BV, welke op dat moment onderdeel is van J.Bakker Holding BV.

Voor meer informatie over Jorgen Bakker kunt u ook kijken op zijn LinkedIn pagina

Wilt u ook een achtergrondartikel op deze website? Stuur een bericht naar info@vastgoedjongens.nl.